Dekbedovertrek

Vandyck dekbedovertrek

Als leverancier van dekbedovertrekken is Vandyck een bekende naam. Het bedrijf levert sinds 1923 artikelen voor in de bad- en slaapkamer en staat bekend vanwege de opvallende ontwerpen en de uitstekende kwaliteit materialen. Een keus voor de producten van dit bedrijf betekent dat je kiest voor stijlvol bedtextiel. Naast de Vandyck dekbedovertrekken zijn ook de donzen dekbedden, handdoeken, strandlakens en hoofdkussens erg bekend. De ontwerpers van tegenwoordig zijn er in geslaagd om de exclusieve stijl en charme van voorheen te bewaren, maar met een eigentijdse uitstraling. Dat is een ideale combinatie voor een perfecte aankleding van de badkamer en de slaapkamer.

Modern jasje

Dekbedovertrekken zijn artikelen die nogal beïnvloed worden door de mode. Elk jaar worden er meerdere collecties gelanceerd, vaak bij het wisselen van de seizoenen. Omdat een groot deel van het publiek niet zo modebewust is wat betreft de slaapkamer blijft het grootste deel van de oudere collecties jarenlang in het assortiment. Daardoor heb je keus uit vele tientallen dessins, verdeeld over allerlei thema’s. Om de jongere kopers te interesseren worden de dekbedovertrekken in een meer vintage stijl verkocht onder de naam VNDCK. Dat gaat echter uitsluitend om het design. De producten hebben dezelfde kwaliteit als de originele Vandyck dekbedovertrekken.

Katoen als basismateriaal

Voor elke Vandyck dekbedovertrek wordt als basis katoen gebruikt. Dat is een materiaal dat erg prettig aanvoelt, vooral omdat het snel vocht afvoert. Als je ’s nachts zweet krijg je het dus niet koud omdat de dekbedovertrek nat wordt. Het is natuurlijk van belang dat je de juiste katoen variant gebruikt. In het voorjaar en najaar, als de temperatuur gemiddeld is, kun je het beste kiezen voor katoen met satijn. Dat is een materiaal dat heel comfortabel zacht aanvoelt. Het beschermt je dekbedovertrek tegen vuil en voorkomt dat zich er vocht in kan ophopen.

Lees tip:  Hoe kies je de juiste spiegel voor de slaapkamer?

Koel in de zomer, warm in de winter

In de zomermaanden is het vaak erg warm in de slaapkamer. Het is fijn als het materiaal van de dekbedovertrek dan fris aanvoelt. Dat is het geval als je een Vandyck dekbedovertrek met perkal gebruikt. Die toevoeging zorgt ervoor dat het materiaal een beetje gaat ritselen en koel aanvoelt. Voor de wintermaanden is een variant waar flanel in is verwerkt erg prettig. Zo’n dekbedovertrek zorgt als het ware voor een laagje dons, dat lekker warm aanvoelt. Door gedurende het jaar de juiste materialen te gebruiken geniet je van een betere nachtrust.
Voordelig een Vandyck dekbedovertrek kopen? Kijk dan op Bedshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *