Eenpersoonsbed

Eenpersoonsbed kopen

Er zijn genoeg redenen om een eenpersoonsbed te willen kopen. Een eenpersoonsbed kopen doe je bijvoorbeeld voor je kinderen als ze te groot worden voor een ledikantje of wiegje. Maar je kunt ook een eenpersoonsbed kopen omdat je een bed wil voor in een logeerkampeer. Misschien ben je wat ouder en ga je niet meer met iemand samen slapen. Dan kan je ook een eenpersoonsbed gebruiken. Zelfs voor de verkoop van een leeg huis kan een eenpersoonsbed kopen een optie zijn om de foto’s meer te geven dan een lege kamer. Misschien heb je zelf wel een betere reden om een eenpersoonsbed te kopen.

Budgetoptie

Voor een logeerkamer of een bed dat puur voor de foto’s voor de verkoop van een huis is, zul je geen duur eenpersoonsbed kopen. Een eenpersoonsbed hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Als er niet dagelijks iemand op hoeft te slapen, hoef je zelfs voor het matras niet te veel uit te geven. Je kunt voor zo’n budgetoptie prima een goedkoop Ikea eenpersoonsbed kopen. Ook winkels als Leen Bakker hebben vaak goedkopere opties voor eenpersoonsbedden in het assortiment. Het is over het algemeen sowieso goedkoper dan een tweepersoonsbed. 

Luxe bed kopen

Kies je een eenpersoonsbed voor jezelf en ga je er wel dagelijks op slapen? Dan kun je beter wel een fijn bed nemen natuurlijk. Dan kies je een matras dat voor jou lekker ligt, dat is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Ook de stijl van het bed is dan misschien belangrijker. Je wil wellicht dat het past bij de rest van je slaapkamer. Of dat van je kind, als je daar een bed voor koopt. Ook als je langer bent of graag een extra breed eenpersoonsbed wil, zul je snel meer moeten uitgeven om een eenpersoonsbed te kopen. Hiervoor kun je allemaal bij beddenspeciaalzaken terecht. 

Lees tip:  Hoe kies je de juiste spiegel voor de slaapkamer?

Voor de kinderen

Wanneer je een eenpersoonsbed voor je kind koopt, hoef je natuurlijk niet per se naar een beddenspeciaalzaak. Vaak doet een kind met dit bed totdat hij of zij uit huis gaat of een groter bed wil of krijgt. Het is dan vooral zaak dat het bed tot die tijd lekker blijft liggen. 

Kijk op Beukmeubels.nl voor inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *