De half hoogslaper: het perfecte kinderbed

Kinderen vinden het geweldig om hoog te slapen en daarom is een half hoogslaper een top idee. Met dit soort bedden kan je veel kanten op in het vormgeven van de kamer. Een kinderkamer krijgt door een half hoogslaper een speelse en gezellige uitstraling. Dit model biedt zowel jouw kind als jou uitkomsten. Het is ruimtebesparend en de kamer ziet er hierdoor mooi uit. Vroeger als kind wilde jij vast ook heel graag een hoogslaper en dat is dan een droom die uitkomt. Je kan jouw kind hier enorm blij mee maken en jezelf ook. Een hoogslaper is net even wat anders dan een standaard bed. De hoogte is anders en dat brengt veel enthousiasme met zich mee. Jouw kind ziet dit helemaal voor zich en zal zich hier goed kunnen vermaken en heerlijk kunnen slapen.

Waarom een half hoogslaper een goed idee is

De half hoogslaper ziet er ten eerste heel leuk uit. Het brengt ruimtelijkheid met zich mee en open minded zijn komt naar voren. Op het eerste gezicht is het een originele invulling voor de kamer in plaats van standaard. Het is eigenlijk een droom van ieder kind om te slapen in een hoogslaper en jij kan die wens voor jouw kind laten uitkomen. Het is niet alleen voor de uitstraling van de kamer een top idee, maar het is ook zeer functioneel. Je kan namelijk opbergruimte onder de half hoogslaper creëren of zelfs meubeltjes hieronder plaatsen en er een zithoekje of speelhoekje van maken. Dit is ideaal bij een kamer met beperkte ruimte, omdat je hier oppervlakte mee wint.

Lees tip:  Het verschil tussen een dekbed van ganzendons of kamelenharen

Welke soorten zijn er?

Er zijn veel verschillende modellen van de half hoogslapers. Dat is fijn, want dan zit er gegarandeerd een model tussen die past in de kamer van jouw kind. Je hebt bijvoorbeeld het subtiele en meest voor de hand liggende model waarbij het bed halfhoog is en het trappetje aan de voorkant of zijkant is te plaatsen. Dit kan je zien als het basismodel en is altijd een veilige keuze. Je hebt ook verschillende modellen in de vorm van een huisje. Hierbij draait het om smaak en de rest van het interieur in de kamer.

Hoe kies je het juiste design voor je half hoogslaper?

Het design kies je op basis van de rest van de ruimte, wat jouw kind mooi vindt en wat jou zelf handig lijkt. Gaat je voorkeur uit naar een basismodel of kies je voor een huisvorm model? Kijk hier zelf eerst naar en wat voor formaat goed past in de kamer. Vervolgens kan je de opties laten zien aan jouw kind en hier samen over beslissen. Is er één optie uitgekomen waarvan je al weet dat deze het wordt, dan kan je met veel plezier dit aan jouw kind laten zien of jouw hiermee verrassen. De must have half hoogslaper vind je bij PETIT PUK waar kwaliteit en veiligheid en comfort voor jouw kind voorop staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *