De beste soorten bedden

Slaapkamerbedden zoals scandinavische bedden kunnen een grote investering zijn. Je wilt iets vinden dat lang meegaat en je wilt dat het past bij je inrichting en levensstijl. Er is echter zoveel om uit te kiezen. Om je zoektocht naar het beste bed te beginnen, zou je je behoeften en voorkeuren inmiddels moeten hebben bepaald.

Scandinavisch bed

Het Scandinavische bed zoals dat van Beddenzaak Putten is een bed met een laag hoofd- en voeteneinde dat van hout of metaal kan worden gemaakt. Het is een geweldige optie voor degenen die een bed willen met opbergruimte eronder. Dit type frame is ook zeer veelzijdig.

Opklapbed

Opklapbedden zijn een fantastische manier om ruimte te benutten die je anders misschien niet in je slaapkamer zou kunnen gebruiken. Deze bedden vouwen in de muur, maar je kunt ze er laten uitzien als scheidingswanden of opbergruimte. Dit betekent dat als je een klein appartement hebt en extra opslagruimte nodig hebt voor kleding of boeken, dit een uitstekende optie voor je is. Het werkt ook goed als een bureau, omdat het gemakkelijk kan worden uitgetrokken wanneer dat nodig is. Het belangrijkste bij het kopen van een opklapbed is ervoor te zorgen dat het veilig en duurzaam genoeg is om je gewicht te dragen terwijl je er elke nacht op slaapt.

Hoogslaper

Een hoogslaper is een bed dat van de grond wordt geheven. Het is vooral populair in Europa en Groot-Brittannië, maar je kunt ze op veel plaatsen in de wereld vinden. Een hoogslaper heeft drie belangrijke toepassingen, namelijk als bank, als logeerbed en voor opslag. Het belangrijkste om te weten over hoogslapers is dat ze hoog genoeg van de grond zijn zodat mensen er comfortabel op kunnen zitten. Als je wilt dat je kinderen hun eigen ruimte in hun slaapkamer hebben, maar geen ruimte hebt voor twee eenpersoonsbedden naast elkaar, overweeg dan om een ​​hoogslaper te nemen.

Lees tip:  Laminaat kopen en leggen

Sleebed

Een sleebed is een laag, houten bed met een hoofd- en voeteneinde maar zonder palen. Deze zijn te vinden in veel verschillende stijlen, maar zijn meestal ontworpen om eruit te zien alsof ze uit een andere tijd komen, zoals de Victoriaanse of zelfs de Middeleeuwen. Sleebedden zijn meestal gemaakt van hardhout, hoewel sommige mensen laminaat gebruiken om geld te besparen op reparaties als het hout is beschadigd door waterschade of andere problemen.

Hemelbed

Een hemelbed is elk bed met een luifel. De term ‘luifel’ verwijst naar de stof die over het hoofd- en voeteneinde van een bed hangt en kan worden gemaakt van elk materiaal dat je maar wilt. Een typisch hemelbed heeft vier palen op elke hoek van het frame, die de stof erboven ondersteunen. Het ontwerp wordt vaak gebruikt in slaapkamers die een Victoriaanse stijl hebben, omdat ze er romantisch en elegant uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *