Auping bedden, iedere dag klaar voor een nieuwe dag

 Auping is wellicht de bekendste beddenfabrikant van Nederland. Het bedrijf is meer dan 130 jaar geleden opgericht. Een opdracht van een Amsterdams ziekenhuis om het beste ziekenhuisbed te maken, is de oorsprong van de meest gerenommeerde beddenfabrikant van Nederland.

De Auping collectie anno nu

De huidige collectie van Auping heeft een aantal kenmerken gemeen; ieder bed is maatwerk, vakwerk en handwerk, met als doel het perfecte bed voor comfortable nachtrust te creëren. Duurzaamheid staat centraal bij de vervaardiging van het product. Dat geldt voor het productieproces en het product zelf. Op dit moment worden 5 verschillende modellen geleverd, die allemaal op wens van de klant gemaakt worden. Model, afmetingen, lengte en materialen bepaalt de koper.

De Auping Auronde

De Auping Auronde is de evergreen van de collectie. is ongelofelijk als je weet dat dit bed al in 1973 werd gemaakt en sindsdien onafgebroken deel uitmaakt van de collectie. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren van dit bed verkocht, in alle mogelijke maten en materialen.

Auronde variaties

Dit model kan helemaal individueel worden samengesteld. Voor de hand ligt de keuze tussen eenpersoons en tweepersoons. Eenpersoons kent 2 breedtes (80 of 90 cm) en zoals alle Auronde bedden, 3 lengtes. Lengte is natuurlijk een thema, zeker voor de Nederlandse markt. Gemiddeld zijn wij de allerlangste bevolking van de wereld. De hoogte tenslotte kent 3 variaties.

De bodem

Auping levert voor de Auronde een spiraalbodem. Het belangrijkste argument is de ventilatie. Dit type bodem laat veel meer lucht door dan bijvoorbeeld een lattenbodem. Erg belangrijk, want het lichaam produceert iedere nacht tusen de 300 en 600 ml vocht. Als we kijken naar comfort dan is het goed te weten dat het matrasbodem kan worden geleverd met verstelmogelijkheden van het hoofd- en voeteneind. Op die manier wordt Netflixen of ontbijten in bed een stuk makkelijker en aangenamer. Vermoeide benen kunnen beter wat hoger liggen dan de rest van het lichaam, vandaar de verstelling van het voeteneinde. Verstellen kan handmatig of electrisch worden geregeld.

Lees tip:  Wat houdt apneu in en kun je er vanaf komen?

Kleuren en accessoires

Voor de afwerking van dit massief beukenhouten bed kan worden gekozen voor 11 verschillende lakken en 9 verschillende beitsen. Op die manier past het bed altijd bij uw interieur. Om de uitstraling compleet te maken zijn poefjes, sierkussens en nachtkastjes verkrijgbaar, natuurlijk ook weer in 20 verschillende afwerkingen. Is de Auping Auronde toch niks voor u? Dan zijn er nog genoeg andere Auping bedden die aan uw wensen kunnen voldoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *