Zo stel je de perfecte outfit samen!

Een nieuwe outfit samenstellen kan nog een behoorlijke uitdaging zijn, zeker wanneer je van plan bent om iets nieuws te proberen. De items die je in je kledingkast hebt hangen heb je namelijk vaak met een bepaald doel gekocht: misschien paste dat ene shirt goed bij een broek die je hebt liggen, of sluit de kleur goed aan bij een paar schoenen. Doordat alle kledingstukken vaak op elkaar zijn afgestemd kan het nog best een ding zijn om hier wat nieuws mee te proberen. Lees hier hoe je oude kledingstukken leuk kunt combineren met nieuwe kleding, bijvoorbeeld summum kleding!

Ga op zoek naar overeenkomsten

Wanneer je wat nieuwe kleding hebt gekocht zul je moeten kijken hoe dit goed samengaat met je oude items. Hiervoor kan het een goed idee zijn om op zoek te gaan naar overeenkomsten tussen beide soorten. Zo kan het zijn dat bepaalde kleding op het eerste gezicht niet samen lijkt te gaan, maar dat achteraf blijkt dat de kleuren elkaar goed complementeren. Ook een bepaald motief of patroon kan een goede reden zijn om eens te gaan experimenteren. Op deze manier hou jij je kledingstijl authentiek en afwisselend.

Probeer gewoon eens wat!

Ook kan het een goed idee zijn om je nieuwe kleding van janse mode simpelweg eens uit te gaan proberen in verschillende combinaties. Zo kan je proberen om een nieuwe broek met een aantal verschillende topjes te passen. Hierdoor zie je direct wat leuk staat bij elkaar en wat niet. Bovendien kun je zo op mogelijke combinaties komen die je anders nooit was tegengekomen! Met een klein aantal verschillende kledingstukken kun je vaak al een flink aantal combinaties maken. Zo zorg je al snel voor een outfit waar iedereen verbaasd over zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *