Hangmat standaard kopen

Hangmat standaard kopen

Heb jij al zo’n heerlijke hangmat om in te relaxen in je tuin of ben je voornemens er een te gaan aanschaffen? Kijk dan ook even hoe je deze het beste kunt ophangen. Bij elke hangmat in de webshop staat de minimale ophanghoogte en in veel gevallen ook de minimale ophangafstand. Staat dit er niet, dan kun je over het algemeen de regel gebruiken dat wanneer de palen bijvoorbeeld vier meter uit elkaar staan, de ophanghoogte twee meter moet zijn. Heb je geen geschikte bomen of palen in jouw tuin om je hangmat aan op te hangen? Dan kun je een hangmat standaard kopen.

Een hangmat standaard is handig wanneer er geen geschikte bomen zijn

Een hangmat moet je hangen, er zijn dus twee bevestigingspunten nodig om te kunnen relaxen in je hangmat. Heb jij geen geschikte bomen in jouw tuin staan? En ook geen palen van een veranda of overkapping waar jouw hangmat tussen opgehangen kan worden? Dan is een hangmat standaard wellicht een goede uitkomst. Dit is letterlijk een standaard waarin je jouw hangmat kunt ophangen. Het voordeel is dat je eenvoudig jouw hangmat weer losmaakt na jouw relaxmoment en deze weer droog en schoon opbergt voor het volgende gebruik.

Een standaard die past bij jouw hangmat of tuin

Hou je van een natuurlijke uitstraling in je tuin? Dan is de hangmat standaard gemaakt van hout of bamboe de ideale variant voor jou. Heb jij een meer industriële tuinlook of een strakke moderne tuin? Kies dan voor een aluminium of metalen standaard. Alle standaarden zijn overigens weersbestendig en zullen jarenlang relax plezier geven. Voordat je een standaard aanschaft is het verstandig om te kijken hoeveel ruimte je vrij hebt om je hangmat met standaard neer te zetten. Daarna kun je besluiten welke maat standaard geschikt is voor jouw tuin. Heb je nog geen hangmat gekocht? Kijk dan ook eerst even welke hangmat je graag zou willen hebben, er zijn namelijk kleine eenpersoons hangmatten maar ook grotere modellen voor langere mensen. Daarnaast zijn er zelfs tweepersoons hangmatten verkrijgbaar in verschillende maten.

Lees tip:  Wat past er in een industrieel interieur?

Een verstelbare hangmat standaard kopen

De meest gebruikte hangmat standaard is de universeel verstelbare variant. In deze standaard kun je zowel de large, als XL en Gigant hangmatten hangen. Het draagvermogen van deze standaarden is 160 kilogram. De verstelbare standaarden zijn eenvoudig te monteren en te demonteren. De montage bestaat uit het erin en eruit halen van de staanders. De universele verstelbare standaard heeft een voet van 120 centimeter zodat deze goed stabiel is. Doordat de standaard voorzien is van een poedercoating kan deze wel buiten blijven staan, toch wordt er aangeraden deze in de winter te demonteren en droog weg te zetten.

Een van de vele andere modellen

Wil je geen verstelbare universele hangmat standaard maar een model dat beter of mooier bij jouw tuin past? Kies dan voor een aluminium standaard Alu Arc, één van de houten hangmatstandaards zoals de Arc hangmatstandaard van larix hout.

Kijk in ieder geval voordat je een beslissing neemt en een aankoop doet even rustig rond in de webshop van Maranon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *