Een tweede kans voor uw antieke meubels

Na vele jaren gebruik is uw stoel of bank wellicht doorgezakt en/of versleten. U kunt er uiteraard voor kiezen de oude stoel of bank te vervangen. Toch zijn mensen soms nog erg tevreden met hun antieke stoel of bank en doen ze deze als het even kan niet weg. In dit geval is het optie uw meubel een nieuwe kans te geven met herstoffering of meubelrestauratie. Meubelstoffering is mogelijk van leren fauteuil tot rieten krukje. Ook in het geval van meubelreparatie zijn er veel dingen mogelijk. In sommige gevallen hoeft enkel het leer gespoten te worden, in andere gevallen wordt het meubel volledig gerestaureerd. Na de herstoffering of reparatie ziet uw meubel er weer als nieuw uit en kan deze weer jarenlang mee. Zo geeft u uw meubel een tweede leven!

Herstoffering en meubelrestauratie heeft meerdere voordelen

Is de stof van uw stoel kapot? Geef ‘m een nieuwe kans door de keuze te maken voor meubelreparatie of -stoffering. Eén voordeel is natuurlijk dat u uw favoriete meubelstuk kunt blijven gebruiken. Echter brengen meubelreparatie en herstoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een antieke stoel of bank herstellen een stuk duurzamer dan het kopen van een nieuw meubelstuk. Een ander voordeel is dat het aanschaffen van nieuw meubilair in veel gevallen prijziger is dan het repareren van een kapot meubel. Het resultaat van herstoffering of meubelreparatie? Een meubel dat er weer als nieuw uitziet!

Uw kapotte bank of stoel met eerlijk vakmanschap hersteld

Vanzelfsprekend wilt u dat uw kapotte meubelstuk er na reparatie weer gloednieuw uitziet. Bij arendsstofferingen.nl wordt er altijd gegaan voor een verbluffend resultaat. Bij Arends kunt u met iedere bank of stoel terecht. Van klassieke bank tot leren fauteuil en van herstofferen tot complete renovatie. De mogelijkheden zijn oneindig en u zult versteld staan van het resultaat. Eerlijk vakmanschap is één van de belangrijkste waarden. Dit vindt u onder andere terug in vrijblijvend advies aan huis en keuze uit meer dan 350 stalen. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen. Opnieuw bekleden of repareren is bijna altijd een optie én een duurzame investering.

Lees tip:  5 tips om huishoudelijke taken makkelijker te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *