De laatste voordeur trends

De laatste voordeur trends

Lees over de laatste voordeur trends. De voordeur is het aanzien van je woning of bedrijf, het is logisch dat het daarom mooi moet zijn. Maar kiezen voor een moderne voordeur heeft meer voordelen dan enkel mooi om te zien. Uniek is dat er klassiek ogende voordeuren leverbaar zijn die in feite hypermodern zijn.

Onderhoudsvrij en isolerend

Voordat de stijlen aan bod komen, eerst het bouwkundige. Je kunt jezelf verdiepen in de U-waarde. Als je dat doet dan weet je genoeg over isoleren, want bij die norm wordt er naar het totaal gekeken. Een voordeur hangt immers in een kozijn, en dat kozijn moet aansluiten bij de muur. Dit hele totaal moet goed aansluiten, en in de winter de warmte in huis houden, anders heeft enkel een isolerende voordeur geen zin. De laatste voordeur trends kan hierin een aluminium voordeur zijn met een thermische onderbreking. Deze deuren houden in de winter de warmte in huis, en in de zomer de koelte. Aluminium kan niet rotten of roesten, je hoeft het daarom nooit over te schilderen het is dus onderhoudsvrij. Een alternatief is een kunststof voordeur in een kunststof deurkozijn maar dan kan de U-waarde iets hoger uitvallen, dus het isolerende is minder. Kunststof is evenals aluminium onderhoudsvrij.

Maak het tot een mooi geheel

Te vaak is het aanzien van een gebouw geen mooi geheel. In de voortuin liggen klassieke klinkers, tegen de gevel een buitenlamp die modern is en in de voortuin een postbusje van weer een andere stijl. Los van elkaar is het prachtig, maar het is geen geheel. Zodra je de voordeur gaat vervangen heb je de kans om er een mooi geheel van te maken, want als je de laatste voordeur trends bekijkt dan zie je deuren uit alle tijdperken. Bijvoorbeeld zo’n jaren dertig voordeur met een klein ruitje erin. Het oogt klassiek, maar het is hypermodern want het is een kunststof deur en dat ruitje is van dat isolerende HR ++ glas. Wat ook een mogelijkheid is, en kijk daarvoor bij de aluminium exemplaren, is kiezen voor een voordeur die wegvalt. Vaak is dat beginnen met kiezen voor een voordeur met een donkere kleur, en de deur gaat op in de gevel. Online tref je veel afbeeldingen aan van onopvallende voordeuren in de kleur antraciet, en misschien zijn dat de laatste voordeur trends? In ieder geval heb je keuze met de stijlen, en kun je woningverbetering toepassen omdat moderne voordeuren beter zijn dan de oude houten deuren.

Lees tip:  Een diepe duik in comfort en stijl met Dekbedgekte

Bron: 123verbouwen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *