Goed idee! Een gietvloer in de slaapkamer

Heb jij een mooi nieuw bed aangeschaft? Dan hebben we speciaal voor jou nóg een goede tip voor in de slaapkamer. Strak, modern en hygiënisch ‒ een gietvloer in de slaapkamer.

De ideale keuze, om meer redenen dan je denkt

Het hebben van een gietvloer in de slaapkamer is de ultieme oplossing qua gemak, hygiene, slijtvastheid en design. Zo’n vloer in je huis geeft een garantie van jarenlang plezier en profijt. En het is de beste combinatie voor woningen met vloerverwarming, daar tapijten met dat soort vloeren worden afgeraden in verband met beperkte warmte overdracht. Het is een ijzersterke oplossing als vervanger voor tapijt of laminaat.

Opstaan met koude voeten kan hiermee meteen mee naar het land der fabelen. En het is makkelijk te reinigen. Afhankelijk welke epoxy of topcoatings er gebruikt worden, is de vloer goed bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen. Dit soort vloeren hebben een hoge krasvastheid en slijtage niveau. En is na jaren de tijd aangebroken voor vervanging, dan praat men bij dit soort vloeren over een opfris coating. Wat velen malen goedkoper en makkelijker is dan het vervangen van tapijt of laminaat.

Voorkom huisstofmijt allergie met een gietvloer in de slaapkamer

Ben je allergisch voor huisstofmijt en heb je alle voorzorgsmaatregelen genomen zoals een ingepakt matras en kussens met uitwasbare hoezen, geen stoffen gordijnen in de kamer, dan rust alleen nog de vloer. Hiervoor is een gietvloer de juiste oplossing in je slaapvertrek. Hiermee is stofophoping zo goed als verbannen en ben je gevrijwaard van een heerlijke nachtrust zonder last te hebben van dikke ogen en ademhalingsproblemen.

Geen vuil en bacteriën in de slaapkamer

Geen last meer van vuil en bacteriën die zich in vloerbedekking of in de naden van houten vloerdelen of laminaat kunnen ophopen. Een gietvloer wordt veelal gebruikt als afwerklaag op een basisvloer, de te gieten substantie bestaat uit een soort kunststof en in sommige gevallen uit gietbeton wat polyurethaan of een epoxide-polymeer bevat. Deze toepassing wordt vaak gedaan uit een hygiënisch oogpunt. Je slaapkamer bekleden met iets wat minimale onderhoudt vergt is niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens hygiënisch.

Meer horen over de perfecte keuze voor jouw slaapkamer? Neem dan absoluut eens contact op met Van Hollandse Bodem gietvloeren. Kwaliteit én service voorop.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.