Rylee and Cru: nostalgie uit California

Kelli Murray is een illustratrice en designer uit California. Na enkele jaren gewerkt te hebben als de hoofddesigner van een groot kledingmerk, besloot ze de stap te zetten naar een bestaan als voltijds freelancer. Nu ontwerpt ze in haar eigen stijl en werkt ze aan opdrachten die haar inspireren. Haar ontwerpen baden in een nostalgische sfeer van eenvoud en rust. De technieken die ze gebruikt en de sobere kleuren zorgen ervoor dat de kledingstukken eruit zien alsof ze uit een vintage winkel komen.  

In 2014 bracht Murray op basis van haar eigen tekeningen een kledinglijn voor kinderen op de markt. Voor de naam van haar nieuwe zaak liet ze zich inspireren door haar grootste bron van inspiratie:  haar dochter Rylee en haar zoontje Cru. Op haar persoonlijke blog kan je via stijlvolle foto’s de avonturen en ervaringen van het jonge gezin volgen. Hetzelfde gevoel van rust en harmonie vind je in de Rylee and Cru kledinglijn.

Hier Rylee and Cru en andere merken baby beddengoed.

Net als bij de illustraties van deze mama en kunstenares baadt ook de kinderkleding van Rylee and Cru in een sfeer van nostalgie en vintage. Murray doet ons dromen van tijden toen alles nog eenvoudig en zorgeloos was. Voor de zomercollectie van 2018 betekent dit pastelkleuren en prints die geïnspireerd zijn door de zee en het strand. De collectie bevat kleding en accessoires voor meisjes en jongens. Er is ook een beperkte lijn voor de mama’s. De kleding is eenvoudig en vooral voor de meisjes af en toe een vleugje romantisch, met wat franjes en stoffen in wit en oud roze.  

Specifiek alle dekbedovertrekken voor jongens en meisjes klik hier.

Naast kleding ontwerpt Kelli Murray ook beddengoed en accessoires. In de collectie vind je schoentjes, dekentjes, tasjes en mutsjes. Dat allemaal in dezelfde, herkenbare stijl. Zo kan je harmonieuze outfits voor heel het gezin samenstellen, net als op de foto’s op Murray’s blog.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.