Met Sleeper slaap je beter

De zoektocht naar het perfecte matras is vaak lastig. Matrassen zijn over het algemeen erg duur en lijken ook nog eens veel op elkaar. En meestal na de aankoop vallen ze vaak ook nog eens tegen. Sleeper vindt dat de zoektocht naar het ideale matras veel goedkoper, makkelijker en beter kan. Een geode nachtrust is goud waard en wat betreft Sleeper hoeft dit niet duurt te zijn!

De visie van Sleeper

De slaapspecialisten van Sleeper hebben de afgelopen jaren heel hard gewerkt aan een nieuwe productielijn. Deze nieuwe lijn bestaat uit kwalitatief goede matrassen, kussens, boxspring en beddengoed. Ze zijn zelfs zo trots op het eindresultaat dat ze hopen de beddenwereld op zijn kop te zetten. Want met Sleeper slaap je gewoon beter! Dit is zeker geen loze kreet, maar een belofte. En daarom mag je van Sleeper 100 nachten een boxspring of matras gratis uitproberen. Waar wacht je nog op?

Hoe vind je het juiste matras?

Dat een goede nachtrust belangrijk is, dat hoeven we natuurlijk niemand meer uit te leggen. Maar hoe vind je nu het juiste matras? En waarom bestaan er zoveel verschillende soorten? En waarom moet het nou zo duur zijn? Dat waren ook de vragen die Sleeper zichzelf stelde. Vervolgens besloten zij om het heft maar in eigen handen te nemen. En zo ontstond het idee om zelf het perfecte matras te ontwikkelen van a tot z. Dit resulteerde in 3 verschillende matrassen waar iedereen heerlijk op kan slapen. Kijk snel op Sleeper.nl en ontdek welk matras het beste bij jouw past. Naast matrassen vind je ook boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed van topkwaliteit.  

Topkwaliteit bij Sleeper

Bij Sleeper is kwaliteit het kernwoord. Dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook zeker voor onze service. Ze vinden het erg belangrijk dat jij 100% tevreden bent over jouw aankoop. Daarom mag je 100 dagen proefslapen. Wanneer het matras of boxspring niet bevalt? Dan mag je jouw producten gratis terugsturen en uiteraard ontvang je gewoon het volledige aankoopbedrag terug.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.