Liefde voor het huis

Hoe fijn is het gevoel als je een mooie woonkamer inloopt. Dat alles op elkaar aansluit en dat het zorgt voor het perfecte plaatje. Hoe kan je dan het beste deze woonwens uit laten komen? Uiteraard met een beton ciré vloer. Het is de meest ambachtelijke, industriële vloer en deze vloer is ideaal te combineren met een vloerkleed, kussens en meubelen. Zo oogt de binnenkant van je huis warm en knus.

De ondergrond voor het plaatsen van een beton ciré is van groot belang voor een mooi eindresultaat. Een goede basis is meestal zandcement of een anhydriet dekvloer. Voor de aanschaf van een betonnen vloer hoef je niet altijd je bestaande vloer te verwijderen. Als de oude vloer nog helemaal goed ligt of in goede staat verkeert kan het gewoon blijven liggen. Dit scheelt natuurlijk weer eventuele sloopkosten. Mooi meegenomen, toch? Om te kunnen beoordelen of dit kan, wordt er van te voren naar gekeken door professionals.  

Na dagen of weken lang zwoegen is daar dan eindelijk het eindresultaat. Hoogstwaarschijnlijk is het oude huis niet meer te herkennen. De vloer geleid goed en is geen centimeter te hoog, dit is uiteraard mooi, want zo komt de vloerverwarming er goed doorheen. Heerlijk is dat, want wie houdt er nou van koude voeten?

De betonnen vloer is gegarandeerd waterdicht, dus ook geschikt voor de badkamer. Elk huis is weer uniek en combineert goed met de vloerverwarming.  Het is sterk, slijtvast en erg makkelijk schoon te houden. Wil je het echt helemaal op en top luxe hebben? Dan zijn er nu ook tafels van beton en betonlook lampen beschikbaar.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.