Het juiste bed voor jouw kindje

Een goed bed voor jouw kind uitzoeken is misschien wel één van de moeilijkste dingen uit de kamer. Een kind spendeert veel tijd in bed, dus is het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt als het gaat om het kiezen van het bed. Vind je het maken van deze keuze lastig? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe informatie zodat je een keuze kan maken? Dan ben je op de juiste plek! In dit artikel gaan we het hebben over Leander bedden.

Leander bedden

Leander is een zeer bekend merk in de markt gespecialiseerd in kinderbedden. Het bedrijf is in 1998 tot stand gekomen en is door de jaren heen steeds verder ontwikkelt. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Denemarken, maar is inmiddels al zo groot dat het de Nederlandse markt een tijdje geleden heeft betreden, en met succes!

De Leander bedden zijn speciaal gemaakt voor kinderen en omdat het bedrijf weet dat kinderen snel groeien, kan het bed voor vele jaren gebruikt worden. Zo kan het matras van het babybedje naar beneden geplaatst worden wanneer het kind groter en sterker wordt. Op het moment dat het kind nog groter en sterker is geworden kan er één kant of beide kanten uit het bed gehaald worden, waardoor het een normaal kinderbed wordt in plaats van een babybedje. Zo hoef je dus geen nieuw bed te kopen!

Ben je wel toe aan een nieuw bed voor je kind? Transformeer het bed dan in een bank! Dit bankje past perfect in een kinder-, tiener- en woonkamer. Zo zorg je er dus voor dat je optimaal gebruik maakt van het bed. Een uitermate geschikt Leander babybed / ledikant is dit exemplaar.

Locaties

In Nederland zijn er gelukkig veel winkels te vinden waar je deze bedden kan kopen. Zo zijn ze te koop in de grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook in de wat kleinere steden. Denk hierbij aan Hoogeveen, Rijssen en Veldhoven. Zo is er altijd wel een winkel in de buurt waar deze bedden gegarandeerd te koop zijn! Ook onze buurlanden verkopen de bedden volop.

 

Online is een aanrader CozyKidz. Zij hebben naast Leander nog veel meer hippe merken juniorbed, kinderbed of peuterbed. Erg handig bij deze webwinkel is de full service montage, zodat je helemaal geen omkijken meer hebt naar plaatsen bed in kinderkamer.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.